Untitled
16 feb 2018
week 243: 2 t/m 8 februari

Laura is op 2 februari met een groepje kinderen van school naar een schoenwinkel gegaan tijdens talententijd. Na school heeft ze samen met Bas fijn geknutseld.
Op 3 februari was het kijkles bij zwemmen. Om de beurt zijn Mark en ik bij Bas en Laura gaan kijken. Laura blijkt het helemaal niet zo goed te doen… Ze zegt iedere keer dat ze het leuk vindt en dat het goed gaat, maar nu blijkt dat ze niet met de rest van de groep mee doet, maar privé-les krijgt. Ik sprak de badjuf daarover aan en ze vertelde dat Laura ook in badje 1 al vaak begon te huilen als ze iets moest doen. In badje 1 moest ze er dan eerst even doorheen en dan ging het de rest van de les goed. Maar nu komt ze er steeds moeilijker doorheen en durft ze bijvoorbeeld niet op haar rug of buik te gaan liggen. Ze krijgt nu privé-les van een jong meisje (Lonneke) en vandaag is het voor de eerste keer gelukt zelfstandig op haar rug te drijven. Lonneke ondersteunde haar als ze achterover ging liggen, en vandaag heeft ze haar voor de eerste keer losgelaten, zonder dat Laura in paniek raakte. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Oma Van Aerle en Max waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn boven gespeeld.
Bas en Laura zijn op 4 februari gezellig een middagje bij tante Monique en Esther geweest.
Op 5 februari kwam Esmée bij Laura spelen en zijn opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Esmée vroeg of ze mijn schoenen aan mocht en Laura en Esmée renden rond met mijn “hakkeschoenen” aan en Bas met Eline’s schoenen; ze hadden de grootste lol.
Laura is op 6 februari samen met Bas bij de politie geweest tijdens talententijd. Na school kwam Femm bij ons spelen.
Op 7 februari was de carnavalsmiddag van Kinderspel. Na school is Laura in haar lieveheersbeestjesjurkje gekropen en zijn we naar het Wijkgebouw gegaan. Daar konden ze eerst spelletjes doen en knutselen (sjoelen, blik gooien, wafels versieren, masker kleuren, muizenmeppen, schminken, glittertattoo’s) en daarna kwam groep 8 en werd er met prins Cas en prinses Faye gehost. Het was een leuke middag!
Op 8 februari was de afsluiting van het thema “beroepen” van talententijd. Ouders mochten om 13:15 uur op school komen. Daar kregen we eerst foto’s en een filmpje te zien en daarna konden we in 8 lokalen een kijkje nemen waar de kinderen bezig waren met een workshop. Eerst ben ik bij Laura in “het ziekenhuis” geweest, waar een kinderverpleegkundige van alles uitlegde over haar werk en later kwam ik bij Bas in het restaurant. Hij had zelf een wrap gemaakt, waar ik een stukje van mocht proeven. Op de terugweg van school naar huis kwamen we ome Piet tegen. Hij riep: “Hee, Bas en Laura, veel plezier in de Efteling!!!” Dat was niet helemaal de bedoeling… We hadden bewust niet tegen Bas en Laura gezegd dat we naar de Efteling zouden gaan en wilden dat pas morgen na school doen net voordat we zouden gaan. Bas vroeg nog: “Waarom zegt hij nou de Efteling?”, maar daar heb ik maar niet echt op gereageerd en verder hebben ze het er gelukkig niet meer over gehad. Bas, Laura en ik zijn bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. We hebben gezellig nog bij opa en oma gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative